24-UURS POLICY
Ooh Lala Beauty & Huidtherapie hanteert een 24-uurs policy. Indien je jouw afspraak niet na kunt komen, dien je deze tenminste 24 uur van tevoren, te annuleren/verzetten. Indien je, zonder tegenbericht, niet op jouw afspraak verschijnt, loop je het risico een wegblijf factuur te ontvangen om de gereserveerde tijd te compenseren. Mocht het voorkomen dat je meerdere keren te laat of helemaal niet op jouw afspraak verschijnt, bestaat de kans dat de behandelaar je toegang tot de kliniek ontzegt.

DRANK, DRUGS EN ETENSWAREN
Wegens gezondheids- en hygiëneredenen is het verboden om in de klinieken te roken, drugs te gebruiken en/of alcohol en etenswaren te nuttigen.

DIEREN
Dieren zijn vanwege hygiëneredenen en overlast niet toegestaan in onze klinieken.

KINDEREN IN DE KLINIEK
Houd er rekening mee dat er geen toezicht kan worden gehouden op meegebrachte kinderen. Tevens willen wij je erop attenderen dat de behandelingen in onze klinieken medisch zijn en door jonge kinderen als schokkend kunnen worden ervaren. Baby’s, kinderwagens en kinderen tot en met 12 jaar mogen niet in de kliniek. Zowel in de behandelkamers als in de wachtruimte.

EIGENDOMMEN & AFVAL
Wij verzoeken je vriendelijk je eigendommen en afval met je mee te nemen, of in de daarvoor bestemde afvalbakken te deponeren. Ooh Lala Beauty & Huidtherapie houdt zich niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van jouw eigendommen.

AFSPRAAK VOLGORDE
Wij werken op afspraak. Onze cliënten zullen dan ook op volgorde van afspraak en niet op volgorde van binnenkomst worden geholpen.

RESPECT
Behandel onze medewerkers/medebezoekers met respect. Schelden, schreeuwen, dreigen en/of beledigende-/kleinerende-/discrimineerde uitlatingen worden niet getolereerd.