Kennismakings­behandeling

Twijfelt u of heeft u geen idee welke behandeling bij uw huidtype past en wilt u graag advies? Dan is de kennismakingsbehandeling een goed begin.

Lees meer

Acne Face

Acne is één van de meest voorkomende huidaandoeningen, welke niet alleen bij jongeren voorkomt. Op deze pagina vindt u alle informatie over Acne!

Lees meer

Mama Deluxe

Ben jij een mama? Kies dan voor de Mama Deluxe, hierbij wordt ook rekening gehouden met zwangerschap en borstvoeding.

Lees meer

Peel2Glow

Peel 2 glow is een vloeibare exfoliant die dode huidcellen verwijdert en de huid doorlaatbaar maakt samen met een krachtig/voedend serum dat diep in de huid dringt en haar laat stralen.

Lees meer

Pure Hyaluron

De huidverstrakkende behandeling zorgt voor een natuurlijke, niet-invasieve facelift met behulp van microstroom-technologie.

Lees meer

Calming

Een huidbarrière in mindere conditie; we hebben het allemaal wel eens! Je huid is rood en voelt ruw en geïrriteerd aan. Kies dan voor de Calming Facial!

Lees meer

Vegan Facial

Leef je een veganistische leefstijl? Dan hebben wij ook een huidbehandeling voor jou!

Lees meer

Quick Clean

Een snelle reinigende behandeling waarbij het uitknijpen van onzuiverheden centraal staat.

Lees meer

Basic

Een facial zorgt voor verbeterde elasticiteit, het tegengaan van onzuiverheden of acne en voedt en hydrateert de huid intens.

Lees meer

Basic Mannen

Maak kennis met de gezichtsbehandeling voor mannen: een speciaal voor de mannenhuid ontwikkelde facial die volledig is afgestemd op veelvoorkomende huidproblemen zoals ingegroeide haren.

Lees meer

Tiener tot 17 jaar

We weten allemaal dat jeugdpuistjes bij de puberteit horen en dat bijna iedereen er mee te maken krijgt. Dit komt omdat er in de puberteit meer en andere hormonen worden aangemaakt dan normaal.

Lees meer