Deze kunstnagels bestaan uit acryl. Door middel van een bolletje vloeibaar acryl wordt door een nagelstyliste over je eigen nagel aangebracht en gevijld in de vorm waarin jij jouw nagels wil hebben. Je kan met acryl nagels je nagels verlengen, verstevigen en het ook een andere vorm geven.

Voordelen van acryl nagels:

  • Zeer stevig.
  • (Natuurlijke) nagels verlengen
  • Nagels worden minder kwetsbaar.
  • Tot wel 4 weken lang mooi resultaat.
  • Gemakkelijk te verwijderen.

Eerst worden je nagels ontvet en vervolgens klaargemaakt voor de behandeling door een manicure. Hierbij worden je nagelriemen teruggeduwd en geknipt. Je nagels worden gevijld zodat het acryl hecht aan je nagel en het stevig blijft zitten. Wanneer je hebt gekozen voor nagelverlenging, worden er nog nageltips geplaatst. Daarna wordt de acryl aangebracht. Het acrylpoeder en de vloeistof worden gemengd tot een bolletje en aangebracht op de nagel en gevormd tot de juiste vorm en lengte.

Wanneer alle nagels zijn voorzien van acryl worden de nagels gevijld in de gewenste vorm. Kies je voor ronde, almond, square, ballerina of stiletto nagel vorm? Het kan allemaal!

Het is mogelijk om over de nagels te lakken met gellak. We hebben veel verschillende kleuren gellak waar je uit kan kiezen. Je kan je nagels nog mooier maken met glitter, nailart of een French manicure.

(Zit uw favoriete kleur, glitter of nail art product er niet tussen, kunt u het altijd aangeven aan onze nagelstyliste.)