Tijdens deze behandeling wordt er een oppervlaktereiniging gedaan, die wordt na gevolgd met de Phyto Peeling. Daarna worden alle mee-eters, ontstekingen en verstoppingen uitgedrukt. Om vervolgens de Bio-Algen peeling aan te brengen.

De Phyto Peeling verzacht rimpels, herstelt de zon beschadigde huid en gaat onzuiverheden en ontstekingen tegen. Het penetreert de huid snel en diep, waardoor het zorgt voor een verhoogde productie van collageen en het herstel van de beschadigde huid. De voedingsstoffen, mineralen en antioxidanten die in de Bio-Algen Peeling zitten, worden na de Phyto Peeling nog beter opgenomen in de huid. De verbetering van huidproblemen en de aanmaak van nieuwe cellen zorgt voor een nieuwe, frisse en stralende huid.

De werkstoffen:

  • Glycolzuur
  • Salicylzuur
  • Melkzuur
  • Perfluorcarbon
  • Chinese Kruiden
  • Algen

De zuren in de peeling zorgen voor effectieve verbetering van de huid. Glycolzuur bestaat uit kleine moleculen die diep en gemakkelijk in de huid doordringen. het zorgt ervoor dat de huid zich effectief hersteld nadat de huid bijvoorbeeld zonschade heeft opgelopen. Salicylzuur breekt de cellen los die aan elkaar gekleefd zitten dat zorgt voor minder mee-eters, puistjes en andere oneffenheden. Salicylzuur is zo krachtig dat het doordringt tot diep in de poriën laag. Het ingrediënt heeft een anti-irriterende en ontstekingsremmende werking. Melkzuur is als ondersteuning toegevoegd en zorgt voor de hydratatie van de huid. Perfluorocarbon is een zuurstof transport systeem. Het trekt zuurstof moleculen naar zich toe waardoor het genezingsproces van de huid wordt verbeterd, diepte lijntjes verminderen en de cellen beter functioneren. Chinese kruiden zorgen voor een sneller herstel, voeden intensief de huid, maken huidverjonging mogelijk, reguleren de talgproductie en bezitten antibacteriële eigenschappen waardoor ontstekingen zoals couperose en acne zichtbaar worden verbeterd. Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. Ze bevatten veel mineralen zoals ijzer, calcium, jodium, natrium en aminozuren.