Toe aan esthetische verzorging of verjonging van je intieme zones?

Nieuw in Nederland

HAPPY Intim®, voor cosmetische en esthetische genitale behandeling en verjonging.

Wat is HAPPY® Intim?

De aandacht voor de cosmetische kant van de intieme zones van ons lichaam heeft het afgelopen decennium een grote vlucht genomen. De geheel onbehaarde schaamstreek is in rap tempo een populaire modetrend geworden. Niet alleen ontharing van oksels en schaamstreek maar het verbeteren van andere (schoonheids)aspecten van de intieme zones heeft steeds meer de interesse. Daarom zijn er verschillende innovatieve behandelingen en technieken ontwikkeld, zoals laserverjonging, chirurgische labiaplastie, bleken, biorevitalisatie, bevochtiging, volumeherstel en speciale cosmeceuticals.

De Skin Tech HAPPY Intim®-lijn werd speciaal ontwikkeld voor mensen die op non-invasieve wijze bepaalde delen van de intieme zones willen verbeteren en problemen zoals droogheid, atrofie, verslapping en donkerverkleuring van de huid in het intieme gebied willen aanpakken.

Wat kan HAPPY Intim® voor mij doen?

Professionele behandelingen

Als je last hebt van verkleuring van de huid in je oksels of je intieme zone, als je in die gebieden je huid liever wat gladder en lichter zou zien, kijk dan eens naar de combinatie van HAPPY® Intim Happy Peel met HAPPY® Intim Lightening Cream.

HAPPY Intim® Happy Peel is een speciale, medische TCA-peeling (met pijnstilling) om de huid in de anogenitale regio gladder en lichter te maken, te verstevigen en de algehele huidconditie in het gebied te verbeteren.
Het behandelprotocol bestaat uit twee peelingsessies in combinatie met thuisgebruik van HAPPY Intim® Lightening Cream om het resultaat te ondersteunen.

Heb je last van vaginale atrofie, volumeverlies in de schaamlippen en een droge en slapper wordende huid in het hele gebied van en rondom de schaamstreek, dan is behandeling met HAPPY Intim® Rebirth Gel voor jou misschien wel de oplossing.

HAPPY Intim® Rebirth Gel (een speciale medische formulering van hyaluronzuur met een revitalisatiecomplex van antioxidanten en aminozuren in een spuit van 5 ml) is een injectiebehandeling voor het behandelen van vaginale atrofie, labia majores in het bijzonder. Rebirth Gel vult, voedt en hydrateert de huid. Het behandelprotocol bestaat doorgaans uit twee sessies in combinatie met thuisgebruik van HAPPY Intim® Rebirth Cream om het resultaat te ondersteunen.

Producten voor thuisgebruik

HAPPY Intim® Lightening Cream en HAPPY Intim® Rebirth Cream zijn ideaal om te gebruiken als nazorg na een professionele behandeling, maar kunnen ook uitstekend standalone gebruikt worden, mocht je nog niet naar een behandelaar kunnen of willen gaan.

In deze zelfde lijn zijn er ook fantastische producten voor het gladder maken van je huid over je hele lichaam.

HAPPY Intim® Body Peel is een exfoliërende foam met een zijdezachte structuur die je huid reinigt en licht peelt. Dode huidcellen en onregelmatigheden, zoals talgophopingen, worden op milde wijze verwijderd, gewoon in je eigen badkamer.

Maak deze thuisbehandeling af door je lichaam daarna in te smeren met HAPPY Intim® Body Butter voor een goede hydratatie en een zijdezachte huid.

Body Peel en Body Butter zijn ook perfect als preparatie voor zonvakanties of de Hollandse zomers, voor een zachte huid op het strand of voor die extra gladde en zachte touch aan je intieme leven.