Laat jouw ogen stralen dankzij de Hydrafacial Eyes perk. Je ogen kunnen ook een boost ontvangen tijdens jouw hydrafacial behandeling, Mama Deluxe behandeling of als losse treatment.

Ontwaak jouw delicate oogzone

De eerste tekenen van veroudering zijn te zien rond de ogen die uiterst delicaat en gevoelig voor verdunning, fijne lijntjes en rimpels zijn. Ogen kunnen ook tekenen van stress, gebrek aan slaap en slechte voeding vertonen.

De Hydrafacial Perk Eye behandeling verheldert en opfrist jouw buitenste oogzone met belangrijke ingrediënten zoals groenethee-extract en citroenzuur-extract waardoor deze delicate zone verstevigd en gehydrateerd wordt.

Eye Replenshing Serum wordt aangebracht met het Hydrafacial apparaat en duurt ongeveer 15 minuten. Het overige product krijg je mee naar huis om 2x per dag verder op te gebruiken. Hiermee verleng en versterk je de voordelen van de behandeling.

Voordelen van Hydrafacial Perk:

  • Maakt gebruik van gepatenteerde, roller-flex technologie, specifiek te gebruiken op de lippen (Perk Lips) en ogen (Perk Eyes)
  • Toont onmiddellijke en langdurige resultaten
  • Salonbehandeling en een serum voor dagelijks gebruik inbegrepen

Verhoog jouw Hydrafacial routine

Hydrafacial Perk past jouw Hydrafacial behandeling aan door het bieden van extra voordelen voor je lippen en ogen.

Dagelijkse levering van voedingsstoffen

Met het Hydrafacial Perk take-home serum zal uw huid u bedanken voor de dagelijkse dosis anti-oxidanten die vrije radicalen bestrijden.

Ontspan

Hydrafacial Perk is zacht genoeg voor alle huidtypen en past gemakkelijk in alle schema’s. Je kan terug in je dag stappen zonder enige downtime.