Een gebrekkige gezondheid van je hoofdhuid is een belangrijke reden voor beschadigd en uitdunnend haar. Een droge huid, verstopte haarzakjes, dode huidcellen en slechte doorbloeding kan daarvan de oorzaak zijn.

Gelukkig kan dat worden opgelost met de Hydrafacial Keravive. Door middel van de Hydrafacial Vortex Technology en Keravive peptide Complex Solution wordt de hoofdhuid gereinigd, geëxfolieerd en gehydrateerd. Het resultaat hiervan is dikker en gezonder haar.

De Hydrafacial Keravive bestaat uit 3 stappen:

  • Stap 1: Reiniging + Exfolieer
    Met ontspannende, pleinzoze extractie verwijderen we dode huidcellen, reinigen en we de haarfollikels
  • Stap 2: Hydrateer + Voed
    De hoofdhuid wordt gehydrateerd en gevoed met een mix van 5 biometrische groeifactoren en 2 huid proteïnen
  • Stap 3: Verleng + Versterk
    Een peptide complex spray wordt tijdens de behandeling gebruikt en krijg je ook mee voor thuisgebruik, om blijvende resultaten tussen de behandelingen te zorgen.

Voor alle hoofdhuid types

De Keravive behandeling is er voor iedereen die de gezondheid van de hoofdhuid wil verbeteren en voller haar wil ervaren. Dus ook als je hoofd volledig bedekt is met haar is kan de Keravive een preventieve of onderhoudsbehandeling zijn om het haar gezond te houden.

Bij lichte uitdunning van het haar kan de Keravive helpen met het reinigen exfoliëren hydrateren en het voeden van de hoofdhuid en haarfollikels.

Als het gaat om matige tot ernstige haar uitdunning is de Keravive een ideale complementerende en versterkende behandeling voor andere behandelingen voor haar herstel. Een properdere, gezondere hoofdhuid leidt tot een betere opname en doeltreffendheid van populaire orale, topische, laser- en chirurgie therapieën.

Op een gedeeltelijk of volledig kaal hoofd kan de Keravive nog steeds worden uitgevoerd. De behandeling hydrateert de hoofdhuid om droogte en irritatie door toegenomen vervuiling tegen te gaan.

Behandeling Kuur

Om het beste resultaat te behalen wordt er aanbevolen om een kuur te doen, van drie behandelingen in de salon, in drie opeenvolgende maanden. In de tussentijd kun u thuis dagelijks gebruik maken van de topische spray, voor optimaal resultaat.

Na die drie maanden kunnen er doorlopende maandelijkse behandeling plaatsvinden of minstens eenmaal elke 6 maanden, om het resultaat te onderhouden.

Ingrediënten

De gepatenteerde mix van vijf groeifactoren en twee huid proteïnen bevat sleutel ingrediënten zoals: de epidermale, vasculaire endothele groeifactor, de basic fibrolast groeifactor en Thymosin beta-4

Deze ingrediënten zijn tot 200 keer geconcentreerder dan in andere soorten behandelingen voor een gezonde hoofdhuid. Allen ondersteunen ze het natuurlijke vermogen van de hoofdhuid om keratine aan te maken, de huid te hydrateren en de bloedcirculatie te bevorderen.