Wij zetten ook graag uw lichaam in het zonnetje! Met jarenlange ervaring in de sport en beweging is Duberney dé masseur en hersteltrainer van Ooh Lala Beauty & Huidtherapie. Van therapeutische massage, sportmassage, ontspanningsmassage tot huid verbeterende massages. Kom in contact met de behandelaar een laat Duberney je adviseren in de juiste keuze voor jouw wensen van de massage. De massage’s zijn gericht op het verlichten van specifieke klachten en zal worden aangepast aan jouw behoeftes.

Ontspanningsmassage

Deze massage zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning en welbevinden. Terwijl je spieren relaxen ebt stress weg zodat lichaam en geest weer in balans komen.

Rug-, schouder- en nekmassage

Tijdens deze ontspannende massage worden rug-, schouder- en nek gemasseerd om eventuele klachten te verlichten en om tot rust te komen.

Sportmassage

Deze stevige massage stimuleert de bloedsomloop, verbetert de conditie van de spieren en zorgt voor een flexibiliteit. Dankzij een sportmassage kunnen blessures zowel behandeld als voorkomen worden.

Therapeutische massage

De therapeutische massage is gericht op het verlichten van specifieke klachten en zal aangepast worden aan jouw behoeftes.

Boek nu online je afspraak

Gun jezelf een heerlijke massage. Boek nu gemakkelijk en snel online je afspraak bij Ooh Lala Beauty & Huidtherapie. Duberney heet je heel graag een warm welkom in de kliniek in Rotterdam. De thee staat al klaar!