De Quick Clean Treatment is een snelle reinigende behandeling van 30 minuten waarbij het uitknijpen van onzuiverheden centraal staat.

Wil jij specifiek dat jouw mee-eters, gerstekorrels en puistjes worden weggehaald, maar verder geen uitgebreide behandeling? Kies dan voor de Quick Clean Treatment. We voeren een snelle reiniging uit en beginnen meteen met uitknijpen om de onzuiverheden manueel te verwijderen. Vervolgens sluiten we de behandeling af met dagverzorging.

De ideale aanvullende behandeling

Deze behandeling raden we aan in combinatie met peelings, of voorafgaand aan je SkinPen Microneedling behandelingstraject. Ook om de huidverzorging regelmatig bij te houden ter voorkoming van verstopte poriën en acne.

Heb jij een eigen thuisproducten regime, dan kan je de Quick Clean Treatment inzetten ter onderhoud en aanvulling. Producten en ingrediënten worden beter opgenomen op een schone huid met lege poriën.

Heb jij vragen over je huidroutine of wil jij weten of de Quick Clean Treatment voor jou geschikt is? Boek dan de huidanalyse en laat je adviseren over producten en behandelingen afgestemd op jouw unieke huid en wensen.

Als je liever een uitgebreide gezichtsbehandeling wilt, waarbij we de huid reinigen, exfoliëren, uitknijpen, een masker aanbrengen en dagverzorging toepassen kies dan voor de Basic of de Basic Mannen.