Wimperextensions zijn verlengingen van natuurlijke wimpers en geven je een heel mooie uitstraling. Door langere, vollere wimpers lijken je ogen groter, openen ze je gezicht en versterken ze je uitstraling. Wimperextensions hebben zelfs een liftend effect en maken je ogen vele malen sprekender. Het grote verschil tussen wimperextensions en wimpers verven, is dat met wimperextensions je wimpers langer lijken en je nog meer volume hebt. Welke vrouw wil dat nu niet?

One by One Lashes

Wimperextensions kunnen op verschillende manieren worden aangebracht. De favoriete methode van veel vrouwen is de one-by-one methode. Met deze methode wordt op elke natuurlijke wimper één wimperextension aangebracht. Dit geeft je een heel mooie look en is zeker de moeite waard als je op zoek bent naar mooie wimperextensions voor de langere termijn.

3D Volume Lashes

Een andere methode die mogelijk is om bij Ooh Lala Beauty & Huidtherapie uit te laten voeren is het zetten van 3D wimperextensions. Met 3D wimperextensions ga je voor een onweerstaanbaar opvallende blik. Op elke wimper worden drie dunnere wimperextensions geplakt, waardoor je wimpers voller en langer worden.

Mega Volume Lashes

Ook wel bekend als ‘Russian Volume’, is de trend van 2021 op het gebied van extreem volle wimperextensions. Cat eyes, dolls eyes or hybrid eyes? Als je opzoek bent naar een mega opvallende look, dan kies je voor Mega Volume Lashes bij Ooh Lala Beauty & Huidtherapie. De techniek is zeer specilistisch en echt alleen weggelegd voor de zeer ervaren wimperstylist. Let dus goed op waar je deze Mega Volume Lashes laat plaatsen. Er worden tot wel 10 (super, dunne) zachte haartjes geplaatst op 1 natuurlijke wimperhaar. Alle volume waaiers worden met de hand gemaakt. Dit geeft een zeer zacht en volumineus effect.

Wij bevestigen de extensions op de juiste manier, waardoor de natuurlijke haartjes geen schade oplopen. Wij maken geen gebruik van “plukjes”, “trosjes” of voorgefabriceerde Y of W lashes. Bij Ooh Lala Beauty & Huidtherapie kun je terecht voor een nieuwe set wimperextensions en om je huidige wimperextensions op te vullen.

Verwijderen van wimperextensions

Wimperextensions kunnen erg lang blijven zitten. Ze groeien mee uit met de natuurlijke groeicyclus van de individuele wimpers. Als je geen zin hebt om te wachten tot ze allemaal zijn uitgevallen, kun je ervoor kiezen om de wimperextensions te laten verwijderen. Dit kun je zelf doen op verschillende manieren. Je kunt ze bijvoorbeeld verwijderen met olie. Echter is het mogelijk dat niet alle wimperextensions in een keer loslaten. Je kunt hierdoor zelfs je eigen wimperhaartjes uittrekken. Dit zorgt voor schade aan je natuurlijke wimpers. Als je je wimperextensions wilt verwijderen, schakel dan de hulp in van een professional en kom langs bij Ooh Lala Beauty & Huidtherapie in Rotterdam.