OBSERV 520X

Maak nu kennis met de OBSERV 520X, een compleet nieuwe OBSERV en de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyse. OBSERV-huidanalyse is uitgegroeid tot een begrip onder huidexperts, toonaangevende merken en opleidingsinstituten over de hele wereld. Huidanalyse is onlosmakelijk verbonden aan professionele huidverbetering en is de eerste stap naar een ideale huid. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520X analyseert ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken haarscherp in beeld. Zien is geloven!

Behandeltrajact van medische peelings en microneedling

Wanneer je besluit met de behandeling te willen starten bij Ooh Lala Beauty & Huidtherapie, verleen je door middel van een behandelovereenkomst toestemming aan de behandelaar. Hiermee laat je weten bekend te zijn met het behandelplan, de risico’s en gevolgen en de adviezen betreffende de behandeling en nazorg. Het is belangrijk om dit document goed door te lezen, door het ondertekenen hiervan verklaar je dat je de gegeven informatie en adviezen goed hebt begrepen. Stel gerust vragen aan de behandelaar.

Evaluatie

Tijdens en aan einde van het behandeltraject worden de behandelresultaten geëvalueerd. Wanneer nodig wordt de behandeling bijgesteld, gestaakt of volgens plan afgerond. Ook worden de na foto’s van de OBERV520X gemaakt en besproken.

Kwaliteitsonderzoek

Binnen Ooh Lala Beauty & Huidtherapie hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Wij voeren regelmatig een klantervaringsonderzoek uit, er kan u gevraagd worden of u hieraan mee wilt werken. Deze anonieme informatie geeft verbeterinzichten aan uw behandelaar en kan een verplicht onderdeel zijn in de contractering tussen de behandelaar en zorgverzekering.

Ben jij ook zo benieuwd hoe wij jouw huid kunnen verbeteren? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend consult waarin wij jouw huid uitgebreid analyseren middels de Observ520X Huidscan. Wij stellen een gepersonaliseerd huidadvies op, waarbij zowel productadvies als behandelingen worden aangepast aan jouw wensen.

Afspraak maken