Het team

Lala

Melissa

Aitiya

Roshni


Lala

Lala is inmiddels alweer 11 jaar de trotse eigenaresse van Ooh Lala Beauty & Huidtherapie en De Huidtherapie Kliniek. Met passie voor de innerlijke en uiterlijke aspecten van het lichaam is Lala altijd bezig met het onderzoeken van huidverbetering. Ze is hierdoor erg deskundig en kan jou de beste behandelingen in combinatie met huidverbeterende adviezen geven. Als huidtherapeut streeft ze naar perfectie, waarbij de wensen van de cliënt centraal staan. Rust en comfort of toch een gezellig gesprek? Bij Lala voel je je direct op je gemak.

Melissa

Met een breed scala aan vooropleidingen heeft Melissa de kennis en kunde van een hoogwaardig huidspecialist. Haar sterkste kant is de uitvoering van huidverbeterende behandelingen. Ze werkt met passie en is altijd opzoek naar nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de schoonheidsbranche.

Aitiya

Onze enthousiaste baliemedewerkster is Aitiya! Ze doet de deur altijd met een glimlach open, waardoor jij je meteen welkom voelt. Met een kopje koffie of thee, of een lekker glas koud water laat Aitiya jou op je gemak voelen binnen de fijne sferen van de kliniek.

Roshni

Al sinds jongs af aan is Roshni bezig met het onderzoeken van huidaandoeningen. Ze wist dan ook meteen dat ze graag huidtherapeut wilde worden. Tijdens haar vooropleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste is ze bij Lala terecht gekomen. Ze heeft alle kennis opgedaan en voert laserbehandelingen, microneedling, peelings en meer uit. Haar zachte karakteristieke benadering zorgt voor een vertrouwd gevoel wat ze je graag mee geeft bij een bezoek aan de kliniek

Kom eens langs voor een consult en ervaar hoe de heerlijke geuren u omhelzen zodra u de kliniek binnenstapt. Kwaliteit en hygiëne staan hoog in het vaandel bij Ooh Lala Beauty & Huidtherapie. Bekijk ons kwaliteitsbeleid.