Het team

Lala

Melissa

Duberney


Lala is inmiddels alweer 8 jaar de trotse eigenaresse van Ooh Lala Beauty. Met passie voor de innerlijke en uiterlijke aspecten van het lichaam is Lala altijd bezig met het onderzoeken van huidverbetering. Ze is hierdoor erg deskundig en kan jou de beste behandelingen in combinatie met huidverbeterende adviezen geven. Ook is Lala gespecialiseerd in het verzorgen van wimper- en wenkbrauwbehandelingen. Als huidtherapeut streeft ze naar perfectie, waarbij de wensen van de cliënt centraal staan. Rust en comfort of toch een gezellig gesprek? Bij Lala voel je je direct op je gemak.

Met een breed scala aan vooropleidingen heeft Melissa de kennis en kunde van een hoogwaardig huidspecialist. Haar sterkste kant is de uitvoering van huidverbeterende behandelingen. Ze werkt met passie en is altijd opzoek naar nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de schoonheidsbranche.

Wij zetten ook graag uw lichaam in het zonnetje! Met jarenlange ervaring in sport en beweging is Duberney dé masseur en hersteltrainer van Ooh Lala Beauty & Huidtherapie. Van therapeutische massage, sportmassage, ontspanningsmassage tot huidverbeterende massages. Na een vriendelijk ontvangst zal Duberney goed en passend advies geven afgestemd op uw wensen.

Kom eens langs voor een consult en ervaar hoe de heerlijke geuren u omhelzen zodra u de kliniek binnenstapt. Kwaliteit en hygiëne staan hoog in het vaandel bij Ooh Lala Beauty & Huidtherapie. Bekijk ons kwaliteitsbeleid.